Kerstbal

VJ KerstbalMet gepaste trots presenteren wij de Villa Joep Kerstbal: een kerstbal met het kenmerkende logo van onze stichting. De ouderolifant in ons logo beschermt de babyolifant met de slurf. Daarboven staat de regenboog. Het symbool voor hoop, verbinding en bescherming. Deze prachtige kerstbal mag niet ontbreken in de kerstboom!

 

Villa Joep Kerstbal

De unieke Villa Joep Kerstbal is met veel liefde gemaakt. Liefde voor alle patiëntjes, hun vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en allen die om hen heen staan. Met de verkoop van de Villa Joep Kerstbal leveren we immers een bijdrage aan het onderzoek naar neuroblastoom zodat zij hoopvol kunnen zijn over hun toekomst. Sámen kunnen we de kans op genezing vergroten!

De Villa Joep Kerstbal kost € 15,00 per stuk. Hiervan gaat ruim de helft naar neuroblastoom onderzoek. De kerstbal is van mondgeblazen glas en handbeschilderd. De geschenkverpakking maakt het een mooi cadeau om te geven én te krijgen. De kerstbal is zo’n 7 cm breed en 6 cm hoog.

 

Cadeautje

GeschenkDe Villa Joep Kerstbal is een uniek cadeautje voor jezelf én om te geven aan dierbaren. Ook voor bedrijven is het een mooi geschenk in het kerstpakket voor medewerkers en relaties.

 

Waar te koop?

Wil je één of meerdere Villa Joep Kerstballen kopen? Dat kan via één van onze verkooppunten weergegeven op de kaart hieronder. Stuur een e-mail naar het verkooppunt van uw keuze.

Wij hebben geen partner die eventuele verzendkosten dekt. Aangezien de kerstbal van glas is, heeft het overigens niet onze voorkeur deze te verzenden. Wil je dit desondanks wel, zullen we de verzendkosten in rekening brengen.  

Ben je in het Prinses Máxima Centrum? De Villa Joep Kerstbal is te koop in de koffiecorner van Hutten.