Villa Joep Familiedag op 3 oktober

14-06-2015

Voor de achtste keer organiseert Villa Joep dit najaar de Familiedag voor door neuroblastoom getroffen families. Dit jaar zijn wij op 3 oktober 2015 welkom bij Van der Valk in Vianen.

Families maar ook mensen dicht om de families heen zijn van harte welkom. De aanwezigen worden bijgepraat over de stand van zaken ten aanzien van onderzoek, behandeling en het nieuwe Prinses Maxima Centrum. Ook is er ruim gelegenheid om elkaar in informele sfeer te ontmoeten en bij te praten.

De familiedag begint om 12.30 uur met een lunchbuffet. Het officiële programma start een uur daarna met een gezamenlijk gedeelte. Voor het eerst gat de groep daarna uiteen voor Ronde-Tafelsessies van een half uur. Daarin komt onder meer immunotherapie aan de orde. Ook werken we aan sessie met als thema's 'De manier waarop een medicijn tot stand komt', late effecten en 'Recidief en schoon: 5-jaarsperiode vol angst en onzekerheid'.

Wilt u een uitnodiging ontvangen of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar evelienhuising@villajoep.nl


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.