Metaalbedrijf Qumey sponsort drukwerk Villa Joep

31-05-2015

Qumey metaal stelt jaarlijks 2000 euro aan Villa Joep beschikbaar voor drukwerk. Villa Joep laat er promotiemateriaal mee maken om de fondsenwerving te ondersteunen.

Lex Meijers van Qumey kwam via via met Villa Joep in aanraking. “Ik hoorde van het verhaal van Isis Boelens, die vorig jaar de Kilimanjaro voor Villa Joep heeft beklommen. Ik vond dat zo'n mooi verhaal dat we besloten heb dit goede doel te steunen door een budget beschikbaar te stellen voor promotiemateriaal.”

Jan Wisse, hoofd Marketing en Communicatie is erg blij met de bijzondere gift: “Al het geld dat we inzamelen, gaat naar onderzoek. Voor communicatie zijn we volledig afhankelijk van speciale giften of gratis bijdragen van onze partners. We zaten erg omhoog met banners voor onze fondsenwervers, dus het is geweldig dat we nu weer over veertig prachtige banners beschikken. En we kunnen nog meer moois laten maken van dit budget.”
Afgelopen tijd waren de banners al op tal van plekken te zien tijdens Spin for Life. Ze zullen vanaf nu vaak opduiken bij activiteiten voor Villa Joep.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.