vesvoorvillajoep.jpg

Maart Sport & Spin for Life-maand voor Villa Joep

29-01-2015

In maart organiseren meer dan 40 sport- en fitnesscentra aangesloten bij de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES) voor het twaalfde jaar op rij Sport & Spin for Life, dé grote landelijke actie voor het goede doel. De VES-centra steunen met de actie voor de tiende keer op rij Villa Joep in de strijd tegen neuroblastoom kanker bij kinderen.

Duizenden sporters

Vele duizenden sporters zetten zich in om kinderen die lijden aan neuroblastoomkanker uitzicht te geven op genezing. De hoofdactiviteit is spinning, maar ook andere activiteiten kunnen aan bod komen.

Indrukwekkend

Al jaren spinnen sportievelingen, families van patiëntjes, medici en laboranten van door Villa Joep gesteunde onderzoekscentra en prominenten sporters en andere ambassadeurs van villa Joep gezamenlijk in de sportscholen die meedoen. Naast het spinnen organiseren de sportscholen vaak allerlei extra activiteiten die de spinningmarathons nog indrukwekkender maken. Zo is er vaak levende muziek en zorgen de centra voor motiverende extra optredens.

Al 2,3 miljoen

De VES-sportcentra hebben met Sport & Spin for Life de afgelopen jaren al bijna de helft van alle donaties ingezameld die Villa Joep heeft ontvangen. Met dit geld zijn inmiddels grote stappen gezet in het onderzoek. De VES gaat door, u kunt ook meehelpen. Bijvoorbeeld door in maart op een spinningfiets te stappen. Dat kan ook als u geen lid bent van een VES-sportcentrum. Op de website van Sport & Spin for life staat meer informatie over de actie, ook over deelnemende vestigingen bij u in de buurt.

Villa Joep is er apetrots op dat de VES wederom deze keuze heeft gemaakt.

Kijk naar dit filmpje om te zien hoe Sport & Spin for Life eruitziet en waarom het ook alweer zo nodig is.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.