Ruben rent voor Villa Joep

15-09-2018

Onze ambassadeur Ruben Nicolai loopt op zaterdagavond 22 september de Dam tot Dam by Night voor Villa Joep. Steun hem en zijn Villa Joep team. Hij loopt de Dam tot Dam by Night samen met nog een aantal toppers, ieder met z'n eigen bijzondere en/of heftige verhaal.

Zoals Eric Boers, die zoontje Tristen èn dochter Bibi verloor aan neuroblastoom kinderkanker. En Danielle Loonen die haar 21 jarige broer Koen in augustus 2018 verloor aan deze ziekte. Zij loopt samen met goede vriendin Efi.
Ook lopen Kasper van der Toorn die neuroblastoom heeft overleefd en Raymond Daniels, de vader van Youp die schoon is van neuroblastoom. De papa van de tweejarige Wessel die nu in behandeling is, Maurice Boogerd zal zich ook in het zweet werken. Jan Molenaar, onderzoeker naar de ziekte neuroblastoom is ook van de partij, alsmede Villa Joep voorzitter Jos Huijbregts en Villa Joep vrijwilliger Arthur Schiphorst. Steun dit topteam met jouw donatie.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.