Dam tot Dam 2018

Hardloopteams halen € 33.603 op

08-10-2018

De Dam tot Damloop is één van de grootste loopevenementen in ons land. Ook dit jaar was Villa Joep present. Op 23 september renden tachtig lopers van het Villa Joep-team de 16 kilometer van Amsterdam naar Zaandam in de stromende regen.De avond ervoor liep een Villa Joep-team onder leiding van ambassadeur Ruben Nicolai al acht kilometer door de straten van Zaandam. Tussen de bedrijven doormaakte Ruben ook een aantal korte filmpjes met de deelnemers van de Dam tot Dam by Night. Bekijk hier de compilatie.

Het was een bijzonder team waarin Danielle Loonen meeliep, die zes weken daarvoor haar broer Koen verloor een neuroblastoom. Zij liep samen met vriendin Efi en Kasper van der Toorn die de ziekte op jonge leeftijd overwon. Maar ook Eric Boers was er bij, vader die twee kindjes verloor aan neuroblastoom. En Raymond Daniels en Mari-Elze Boogerd liepen mee, beiden ouder van patiëntjes die momenteel worden behandeld. En ambassadeur Ruben Nicolai werd bijgestaan door neuroblastoomonderzoeker Jan Molenaar en Villa Joep-vrijwilliger Arthur Schiphorst. Het zorgde voor bijzondere en emotionele momenten. 

Dam to Dam by Night 2018


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.