Vier seizoenen wandelen voor Villa Joep

08-10-2018

Voor elk type wandelaar, getraind en ongetraind, is er een passende afstand. Gekozen kan worden voor 5, 10, 20 of 35 kilometer. In lente, zomer, herfst en winter wordt gewandeld over uitgezette routes die voeren door een prachtig stukje Nederland. Zo ziet de deelnemer de natuur langs de route veranderen door seizoenen. De 4-seizoenenwandeling is wel een vierdaagse maar net even anders.

De routes worden uitgezet door Natuurvereniging Vockestaert en voeren onder andere langs de eigen schaapskudde. Vanaf 10 kilometer is er tevens de mogelijkheid één of meer boerderijen te bezoeken langs de routes door Midden-Delfland.

Voetbalvereniging Vitesse Delft bewaakt het parcours en ontvangt de deelnemers bij de finish in het clubhuis van de voetbalvereniging. Net als bij Villa Joep zelf is ook de organisatie van de 4 seizoenwandeling in handen van vrijwilligers. Zodat al het geld dat wordt ingezameld voor 100 procent ten goede komt aan het onderzoek naar neuroblastoom. Vitesse Delft (óók shirtsponsor voor Villa Joep) en Vockestaert steunen de strijd van de jonge patiëntjes en het onderzoek naar neuroblastoom.

Elke deelnemer betaalt € 8 per wandeling. Inschrijving voor alle vier de seizoenswandelingen in één keer kan voor € 20. Kinderen onder de tien jaar kunnen, onder begeleiding, gratis deelnemen. Inschrijven kan online via de site van Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.