Golfen voor Villa Joep

14-09-2016

Op 9 september vond een golf-event plaats in het plaatsje Lieren, zuidelijk van Apeldoorn. Elk jaar organiseren de Rotaryclub Apeldoorn Sprengen en de Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren een golfdag voor het goede doel. Dit jaar viel de keuze op VillaJoep! Het event zou gaan bestaan uit een golfwedstrijd, een clinic, een verloting en een veiling.
In de aanloop naar het event nam het enthousiasme voor het welslagen van de dag steeds meer toe. De inschrijving voor de golfwedstrijd liep vrij snel op tot ca. 140 deelnemers. Voor de golfclinic was minder belangstelling, maar dat was een mooie gelegenheid voor enkele mensen, waaronder ondergetekende, nog weer eens door een pro de fijne kneepjes bijgebracht te krijgen. Rond het middaguur waren alle wedstrijdspelers op de baan en klonk de toeter voor de shotgun. Daarbij wordt op alle holes tegelijkertijd gestart. Door De Scherpenbergh werd op hole 10 een voortreffelijke lunch geserveerd. Holesponsors waren op diverse plaatsen aanwezig waaronder een wijnproeverij en een enkele Jaguars van Autobedrijf Van Mossel. De ambiance was dus uitstekend.
Rond 17.30 uur druppelden de eerste flights binnen en kon aan het avondprogramma worden begonnen. Na de borrel een veiling waarbij door veilingmeester George een aantal kavels met succes werden geveild ook al kwam soms het startbod wat traag op gang. Chapeau! De kavel die het meest opbracht was de veiling van een (4-uurs) training met Joost Luyten, inclusief lunch.
Na een voortreffelijk buffet werd de uitslag van de loterij - met een aantal mooie prijzen -bekendgemaakt. Naast de loten die al door de leden van de Rotaryclub waren verkocht werd er ook tijdens de Golfdag nog een behoorlijk aantal aan de man gebracht.
Na de prijsuitreiking van de golfwedstrijd en de clinic werd de opbrengst van deze dag bekendgemaakt: boven verwachting € 27.000! De dag werd een groot succes, mede door het groot aantal deelnemers en het prachtige weer.
Organisatie, donoren, sponsoren en deelnemers, heel erg bedankt voor jullie inzet en dit fantastische resultaat! Met dit geweldige bedrag helpen jullie enorm mee om neuroblastoomkanker de wereld uit te krijgen!


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.