Axia Kuitenbijtersrun voor Villa Joep en toptijd

21-10-2018

Op zondagochtend 28 oktober om 02.00 uur start in het Westland een bijzonder hardloop- en wandelevenement: de Axia Kuitenbijtersrun. Start en finish zijn bij Olympus ’70 aan de Hoge Bomen in Naaldwijk. De deelnemers kunnen bovenop hun inschrijving geld doneren voor Villa Joep. Bedrijven en organisaties kunnen als sponsor vlaggen en banners ophangen. Inschrijven doe je www.kuitenbijtersrun.nl


Hardlopers en wandelaars die gaan voor een toptijd, kunnen niet om de Axia Kuitenbijtersrun heen. De nacht waarin de klok een uur wordt teruggezet is de ultieme kans voor een persoonlijke ‘record’. Na een uur waarin ronden van drie kilometer aan elkaar worden geregen , passeert men om 03.00 uur nog één keer start/finish voor een laatste ronde. In de tussentijd is de klok een uur teruggezet en staat er een persoonlijk record op de stopwatch. Aan de finish zorgt sponsor Axia Vegetable Seeds voor een heerlijke kop warme Axia soep en een gezonde snack. Ook krijgt iedereen een toepasselijke gadget die meteen te gebruiken is.


Aarzel niet. Nu de discussie over mogelijke afschaffing van de zomertijd is losgebarsten, zou het zo maar eens de laatste editie van de Axia Kuitenbijtersrun in deze vorm kunnen zijn. Ga naar de site voor inschrijving en meer informatie over sponsormogelijkheden.

 

Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.