Stichting Willemijn's Wens doneert €30.000

05-12-2018

In oktober 2018 kwam het geweldige nieuws ... Willemijn is vijf jaar ‘schoon’. Een mooi moment voor het bestuur om de stichting Willemijn’s Wens op te heffen en een hartverwarmende donatie van € 30.000 te doen aan Villa Joep.

Het is al weer ruim vijf jaar geleden dat Willemijn uit Oosterwolde (inmiddels 10 jaar), terugkwam uit Amerika. Ze was een lief en vrolijk meisje van 4 jaar toen ze in 2012 de diagnose neuroblastoom kreeg. In Philadelphia kreeg ze een half jaar lang succesvol immunotherapie. Het gaat heel goed met Willemijn. Inmiddels is ze ruim vijf jaar ‘schoon’!

Voor de reis naar en het verblijf in Amerika was destijds € 75.000,- nodig. Dankzij een hartverwarmende stroom aan acties, spontane initiatieven en donaties stond in 2012 in mum van tijd dit streefbedrag op de rekening van de stichting. En veel meer dan dat, uiteindelijk stond de teller op ruim € 112.000,-. Na de behandeling van Willemijn in Amerika was er dus nog een flink bedrag over.
Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.