CarbageRun 2019

17-12-2018

Crum Event Travel heeft met een veiling van de laatste deelnemersticket aan de CarbageRun 2019 een bedrag van € 6.430 opgehaald voor Villa Joep.

De CarbageRun staat voor groots spektakel en start in 2019 vanuit de stad Kopenhagen. De rit van 2.500 km, die door Denemarken, Zweden en Noorwegen voert, wordt gehouden van 1 tot en met 5 juli 2019. De start is in Kopenhagen en gaat over uitdagende wegen, door prachtige landschappen en langs bijzondere bezienswaardigheden.

Zoals de naam van de run al doet vermoeden, zijn het niet de meest moderne barrels die deelnemen aan de rit. De dagwaarde van de auto mag niet hoger zijn dan € 500 en de auto moet minimaal 20 jaar oud zijn. Natuurlijk moet de auto voldoen aan alle wettelijke eisen. Er doen de meest fantastische creaties mee.

Het laatste ticket (er doen ca. 1.500 voertuigen mee) is op initiatief van Crum Event Travel via veilingmeester.nl geveild ten gunste van VillaJoep en heeft het fantastische bedrag van maar liefst € 6.430 opgebracht!! Het bod is uitgebracht door Team Yellow Wood. 

The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag zijn er uitdagende en gekke opdrachten  die er voor zorgen dat de rijders in de meest vreemde situaties terecht komen. Met deze opdrachten kunnen punten worden verdiend. Het team met de meeste punten is de winnaar. De prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 zijn respectievelijk € 1.000, € 500, en € 250,. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen. Voor het meest originele voertuig is er een prijs van € 500,-.  

Namens stichting VillaJoep super bedankt! Het gehele bedrag wordt gegarandeerd besteed aan onderzoek naar neuroblastoom, een zeldzame kinderkankersoort die ‘de wereld uit moet’……Wij wensen alle deelnemers van de CarbageRun een mooie, maar vooral veilige rit.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.