Snorrewind zorgt voor recordbedrag

02-01-2019

Villa Joep kent gelukkig een groot aantal donateurs die elk jaar weer acties ontwikkelen om geld in te zamelen. Manege Snorrewind Markelo is er één van.  

Ook in 2018 organiseerden de leden van de manege een groot aantal aan acties. Tijdens de Oudejaarsborrel op 31 december werd het totaalbedrag van alle activiteiten bekend gemaakt. Manegehoudster Erna Bronsvoort overhandigde een symbolische cheque aan Jelle Renes, ambassadeur van Villa Joep. Het bedrag bleek wederom een record: € 18.854,25.

In 2018 organiseerden ruiters, vrijwilligers en Team Snorrewind weer een groot aantal inzamelingsacties. Een greep uit de lange lijst met succesacties: een spooktocht met Halloween, de sportieve Hippolon, de verkoop van zelfgemaakte cakes en kruidkoek, oliebollen, rookworst en balkenbrij. Acties die Villa Joep het hele jaar door zichtbaar maken en zorgen voor een fantastische opbrengst.

Een overzicht van alle activiteiten lees je op de Facebookpagina van Manege Snorrewind. 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.