Tweede editie 4-seizoenenwandeling

07-01-2019

Op zondag 13 januari kunnen liefhebbers van wandelen en het beleven van de natuur weer hun hart ophalen in het prachtige Midden-Delfland. Het is tijd voor de wintereditie van de 4-seizoenenwandeling, georganiseerd door Voetbalvereniging Vitesse Delft, Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en stichting Villa Joep.

Met afstanden van 5, 10, 20 en 35 kilometer is er voor elk wat wils. De wandeling kan dus in alle seizoenen een keer gemaakt worden en laat zien hoe de natuur verandert met de tijd van het jaar.

Voor Villa Joep

Gestart kan worden vanaf 09.00 uur bij voetbalvereniging Vitesse aan de Henk van Riessenlaan 2 in Delft. De kosten zijn per wandeling € 8 per deelnemer. Kinderen onder de tien jaar kunnen, onder begeleiding, gratis deelnemen. De deelnemersbijdragen worden geschonken aan Villa Joep en komt volledig ten goede aan onderzoek naar Neuroblastoom, een van de meest agressieve vormen van kinderkanker.

De routes zijn uitgezet door Natuurvereniging Vockestaert en voeren onder andere langs de eigen schaapskudde. Vanaf 10 kilometer is er tevens de mogelijkheid één of meer boerderijen te bezoeken langs de routes door Midden-Delfland.

Voetbalvereniging Vitesse Delft bewaakt het parcours en ontvangt de deelnemers bij de finish in het clubhuis van de voetbalvereniging. Net als bij Villa Joep zelf is ook de organisatie van de 4 seizoenwandeling in handen van vrijwilligers. Zodat al het geld dat wordt ingezameld voor 100 procent ten goede komt aan het onderzoek naar neuroblastoom. Vitesse Delft (óók shirtsponsor voor Villa Joep) en Vockestaert steunen de strijd van de jonge patiëntjes en het onderzoek naar neuroblastoom.

Elke deelnemer betaalt € 8 per wandeling. Kinderen onder de tien jaar kunnen, onder begeleiding, gratis deelnemen. Inschrijven kan online via de site van Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.