Hartverwarmende donatie van Stichting Toekomst voor Thomas

23-09-2016

Hartverwarmende donatie van Stichting Toekomst voor Thomas
Op 8 september 2007 wordt Thomas geboren. Altijd herkenbaar aan zijn vrolijke snoet en aanstekelijke lach. Zoon van Charlotte en Joan en broer(tje) van Jasper en Michiel. In de zomer van 2011 krijgt hij gezondheidsklachten en na een aantal onderzoeken stellen de artsen neuroblastoom met uitzaaiingen vast.
Alle registers worden opgetrokken en Thomas ondergaat het eerste deel van de behandeling in Nijmegen. Ook komt hij in aanmerking voor de immunotherapie die in Amerika gegeven wordt. Om de reis naar Amerika mogelijk te maken, wordt de Stichting Toekomst voor Thomas opgericht. Samen met familie, vrienden, bekenden en zelfs onbekenden worden er prachtige en bijzondere acties opgezet en bedragen verzameld.
In mei 2012 vertrekt het gezin naar Amerika en Thomas is begin augustus al ‘schoon’. Helaas is het geluk van korte duur. Halverwege november 2012 komt het schokkende nieuws dat de neuroblastoom terug is bij Thomas. Er is geen hoop meer, de trukendoos is leeg. Op 4 juli 2013 overlijdt Thomas.
We worden stil van deze hartverwarmende gift van € 25.000. En strijdbaar zijn wij ook. Ook dit geld draagt weer bij aan belangrijk onderzoek naar oorzaak en genezing van neuroblastoom.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.