Spin for Life Vlaardingen groot succes

18-03-2019

Om 8.00 uur stapten de eerste fietsers op de bijna 200 spinningfietsen. Velen, jong  en oud, deden één uur mee. Anderen tekenden in voor meer etappes. Sommigen maakten de acht uur vol en stapten pas om 16.00 uur weer af. Onder de professionele leiding van de instructeurs op het podium en opgezweept door dj's en live-muzikanten werd het weer een spektakel van jewelste. Naast alle individuele deelnemers en bedrijventeams stapten ook teams van het Prinses Máxima Centrum en Villa Joep vrijwilligers op de fiets.

Alles bij elkaar werd er na het zinderende slot, ingeleid door Villa Joep ambassadeur Richard Groenendijk, een bedrag genoteerd van €96.800. Met de bedragen die nog moeten binnenkomen, zou de ton wel eens kunnen worden gepasseerd! Het werd in alle opzichten een bijzonder evenement, fantastisch georganiseerd door de vele vrijwilligers van Spinning Event Vlaardingen. Een diepe buiging! Wat een dag en wat een resultaat. 

 

Foto's: José Donatz


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.