Donatiebox ‘De Bloembinderij’ Arnhem

18-04-2019

De inkomsten van Villa Joep bestaan voornamelijk uit donaties, opbrengsten uit akties en schenkingen. Eén van de inkomstenbronnen zijn de donaties middels de ‘box’. De alom bekende donatiebox met de aandoenlijke sticker van Faber. Hij wil zo graag piraat worden……en dat gaat hem lukken ook! Faber is alweer een tijd geleden ‘schoon’ verklaard en heeft dus weer een hele toekomst vóór zich!! Dankzij alle mensen die Villa Joep een warm hart toedragen en ervoor zorgen dat er jaarlijks een groot bedrag binnenkomt voor onderzoek naar deze nare vorm van kinderkanker.

Eén van die donatieboxen stond een tijd in De Bloembinderij, een kleine maar gezellige bloemenzaak aan de Spijkerlaan in Arnhem.

donatiebox-arnhem-2.jpg

Bedrijfleidster Karina  heeft de box ruim een half jaar ‘bewaakt’ met als resultaat dat er in april ruim 100 euro (aan briefjes en munten) tevoorschijn kwam. Super! De box staat alweer klaar voor de volgende periode!


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.