Team Novon naar Mont Ventoux

25-08-2019

Op 5 en 6 september 2019 beklimt Team Novon/Vlietstra de Mont Ventoux tijdens het evenement Groot Verzet Tegen Kanker. Van de opbrengsten gaat 60 procent naar twee projecten van het KWF en 40 procent naar Villa Joep.

Het team bestaat uit ruim twintig medewerkers van Novon Schoonmaak. Zij gaan deze prachtige berg in de Franse Alpen lopend of fietsend bedwingen. Donderdag 22 augustus ontmoette Villa Joep-vrijwilliger Hans Vos het team in Zwolle en vertelde ze over VillaJoep. Weten waarvoor je deze geweldige klim doet, kan op de moeilijke momenten een extra drive zijn om tóch door te gaan. En die momenten gaan er voor een aantal deelnemers zeker komen, weet Hans uit eigen ervaring. Maar opgeven is geen optie. In 2014 deed Hans de beklimming zelf. Na zijn presentatie heeft hij die ervaringen kunnen delen met het team. Ook Hans verging het niet gemakkelijk. "Maar wanneer het lichaam ‘op’ is, kan het koppie soms nog nét even die extra power geven om de missie te volbrengen", hield Hans zijn gehoor voor. 

Steun het team met een donatie!

Meer informatie op de Facebook pagina en website van Novon Schoonmaak. 

VillaJoep bedankt nu alvast team Novon/Vlietstra en alle sponsors en donateurs. Deelnemers heel veel succes!

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.