Het winkeltje van Oma

07-10-2019

In Westenvoort is het 'winkeltje van Oma' een begrip aan het worden. Daarin verkoopt zij plantjes uit de tuin en eigen creaties voor Villa Joep. Dit seizoen leverde dat € 300 op.

Opa en oma Brinkman verloren hun kleinzoon Thomas aan neuroblastoom. Om geld in te zamelen voor Villa Joep bedachten zij een bijzondere actie. Zij verkochten in de afgelopen tijd de plantjes uit hun eigen tuin die ze over hebben, in plaats van ze bij het tuinafval te gooien! 

Naast de plantjes die voor €1 worden verkocht gooit oma ook haar eigen creaties voor €2 in de aanbieding. "Het goede doel leeft in Westervoort en er komen steeds meer klanten kijken wat er in de aanbieding is. Het seizoen is nu een beetje voorbij maar volgend jaar zullen we weer onze 'winkel' uitstallen", melden de enthousiaste grootouders. Ze wonen aan een doodlopende straat en de mensen stoppen hun bijdragen gewoon in de brievenbus. 

 

 

 

 

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.