Family business

06-01-2020

Joost, Sara, Lieze en Anna Cornelissen zette zich net als vorig jaar in voor Villa Joep. Sinds half november werd er keihard gebuffeld. Ze maakten zelf namelijk honderden kerstchocolaatjes, verdeelden deze over ruim 350 zakjes en verkochten ze. Een ontzettende klus maar met een geweldig resultaat!

Naast het maken van de kerstchocolaatjes had de familie met Albert Heijn aan het Wagnerplein in Tilburg afgesproken dat de opbrengst van de ingeleverde statiegeldbonnen ten goede zou komen aan Villa Joep. De opbrengst van de chocolaatjes en de statiegeldbonnen loog er niet om: er werd € 2.002 overgemaakt worden Villa Joep. Een geweldig bedrag waar we de familie Cornelissen, maar ook chocoladeliefhebbers en de donateurs van de statiegeldbonnen heel erg voor bedanken.

De familie Cornelissen kwam in aanraking met Villa Joep doordat hun vriendje Ries heel ziek was door neuroblastoom. Na een jaar vol intensieve behandelingen is Ries gelukkig schoon verklaard.

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.