Kinderdagverblijf in actie voor Villa Joep

20-01-2020

IJsterk Kinderdagverblijven is een kleinschalig opgezette organisatie waarbij elk kinderdagverblijf haar eigen identiteit heeft, zo ook Kinderdagverblijf Westerdok. 

Ieder jaar zet Westerdok zich in voor een goed doel. Vorig jaar werd er voedsel gedoneerd voor de Voedselbank, het jaar ervoor werd er een mooi bedrag opgehaald voor het Ronald Mac Donald huis. Dit jaar kozen zij voor Villa Joep. Eén van de medewerkers werkte voorheen in het ziekenhuis en was daardoor bekend met Villa Joep.

Om geld op te halen werd er een loterij georganiseerd. Winkeliers uit de omgeving werden betrokken en wilden belangeloos meewerken. Er werden mooie prijzen ter beschikking gesteld. Heel veel ouders, maar ook medewerkers kochten lootjes en uiteindelijk werd er een prachtig bedrag van € 671,25 opgehaald voor Villa Joep.

We zijn iedereen die een bijdrage heeft geleverd ontzettend dankbaar. Ook bij dit kinderdagverblijf weet men dat heel veel kinderen relatief gezond op mogen groeien. Maar ze weten ook dat het anders kan. En dan komt neuroblastoom heel dichtbij …

 

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.