Parent symposium voor ouders en survivors

13-02-2020

Van 11 tot en met 14 mei vindt in de Amsterdamse Beurs van Berlage de ANR conferentie plaats. Alle onderzoekers van over de hele wereld die actief zijn op het gebied van neuroblastoom komen bij elkaar om de vorderingen in het neuroblastoomonderzoek te bespreken. Villa Joep organiseert het Parent Symposium voor ouders van wie het kind, op welke manier dan ook, in aanraking is gekomen met neuroblastoom én voor survivors van over de hele wereld. U kunt er bij aanwezig zijn.

Iedere twee jaar vindt de 'ANR-conferentie’ plaats. ANR staat voor Advances in Neuroblastoma Research. Dit jaar hebben Nederland en België de eer om de ANR-conferentie te organiseren. De organisatie is in handen van onder andere Frank Speleman (Gent) en Rogier Versteeg (Amsterdam). Villa Joep is één van de sponsoren van ANR2020 en verantwoordelijk voor de organisatie van het Parent Symposium op maandag 11 mei. Inhoudelijk ligt de focus op nieuwe research. Onderdeel daarbij is een zogenaamde ‘posterronde’, waarbij de wetenschappers zelf hun poster toelichten. Uiteraard is er ook ruimte voor ontmoeting met andere ouders en survivors. Wilt u op de hoogte gehouden worden en/of aanwezig zijn tijdens het Parent Symposium? Mail dan uw contactgegevens naar info@villajoep.nl.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.