4 Het Leven Feest – Sil 5 jaar schoon!

20-02-2020

Sil is pas 2,5 jaar als in 2013 neuroblastoom stadium 4 bij hem geconstateerd wordt. Er volgt een loodzware tijd voor Sil, zijn broers Jesse en Cas en mama Marije en papa Michael. De behandelingen worden afgesloten met 6 maanden immunotherapie in Amerika.

Om de reis- en verblijfkosten te dekken wordt de stichting Sil Going Strong opgericht. Binnen vier weken wordt door familie, vrienden, buren, kennissen en onbekenden het benodigde bedrag - en meer dan dat - bij elkaar gebracht. Hartverwarmend!

Deze maand is Sil 5 jaar schoon. Daarom vierde hij samen met zijn ouders, zijn broers Jesse en Cas en met vrienden en familie op zaterdag 15 februari het 4 Het Leven Feest. Het werd een geweldig feest, iedereen genoot zichtbaar!

Ook werd een prachtige cheque van maar liefst € 35.000 overhandigd aan Villa Joep ambassadeur Evelien Huising.

Een prachtige donatie die volledig besteed gaat worden aan onderzoek naar neuroblastoom. Hartelijk dank aan allen die dit mogelijk maakten. Maar het allermooiste nieuws blijft dat het goed gaat met Sil!


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.