Bijzondere donatie Stichting Go4Róan

22-07-2016

Dankbaar maar met een heel dubbel gevoel hebben wij een prachtige donatie mogen ontvangen van Stichting Go4Róan.
Róan, een echt gezelschapskereltje van dan bijna 4 jaar krijgt in maart 2013 de diagnose neuroblastoom stadium IV. Hij ondergaat het begin van de behandeling in het UMC in Groningen.
Lieve mensen om het gezin heen richten de stichting Go4Róan op om geld in te zamelen voor de immunotherapie in de Verenigde Staten. Veel mensen bieden spontaan hun diensten aan en zetten hartverwarmende acties op touw en zo word met man en macht het benodigde geld opgehaald.
Begin december vertrekt het gezin naar de Verenigde Staten. Ontzettend groot is de schrik en het verdriet als Róan op 7 december overlijdt, vlak nadat hij in de VS aankwam en nog voordat hij aan de immunotherapie kan beginnen. De stichting besloot aan Villa Joep het enorme bedrag van € 30.000 te doneren. Villa Joep vrijwilligster Evelien Huising (op de foto) nam het bedrag symbolisch in ontvangst. Deze gift wordt natuurlijk besteed aan belangrijk onderzoek naar medicijnen voor de behandeling van neuroblastoom, de rotziekte van Róan. Wij zijn er blij mee, maar tegelijk stil van.

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.