VES SPORTSCHOLEN DONEREN €177.777

06-07-2017

Voor het 10de achtereenvolgende jaar organiseerden de VES sportscholen ook dit jaar weer hun evenement ‘Sport for Life’. 
Bij de sportcentra die aangesloten zijn bij de ‘Verenigde Exclusieve Sportcentra’ werd de afgelopen maanden gesport voor Villa Joep.

Afgelopen vrijdag werd als afsluiting een elliptigo tocht georganiseerd voor alle deelnemende sportscholen.
De eerste stop stond gepland in Amsterdam, alle deelnemers werden daar verwelkomd door Rogier Versteeg en zijn team van onderzoekers in het AMC. Zij waren recent nog in het nieuws na een mooie doorbraak, het geld voor dit onderzoek is mede bijeen gebracht door de VES sportscholen.

Na een mooie route kwamen alle sportievelingen aan het einde van de middag aan in Utrecht bij het Hubrecht Instituut. Max van Noesel, Medisch Hoofd van het Prinses Máxima Centrum en Emmy Dolman, Senior Onderzoek van het Prinses Máxima Centrum verzorgden elk een presentatie waarna de cheque met het fantastische bedrag van ruim Eur 177.000 werd overhandigd aan Leontine Heisen, mede oprichter van Villa Joep. Het was een prachtige dag!

Graag willen wij alle deelnemende sportscholen en sporters onwijs bedanken voor deze fantastische donatie die natuurlijk weer voor 100% aan onderzoek besteed zal worden.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.