Stichting Dappere Thijn doneert

21-01-2014

De Stichting "Dappere Thijn" uit Haarle heeft ruim € 100.000,- geschonken aan de organisaties KiKa en Villa Joep. Het geld was in eerste instantie ingezameld om de behandeling te bekostigen van de ernstig zieke Thijn uit Haarle. Voor Thijn kwam de hulp te laat, het ingezamelde geld gaat nu gebruikt worden om andere zieke kinderen te helpen.

Ook de 8-jarige Thijn had een neuroblastoom. In Nederland was hij uitbehandeld en hij zou mogelijk in aanmerking komen voor een behandeling in Amerika. Daarvoor was veel geld nodig en dus werd de stichting "Dappere Thijn" opgericht. In korte tijd werd daarmee veel geld ingezameld.

Bijna een jaar geleden, op 29 januari, kwam Thijn te overlijden. Zijn ziekte was in een te vergevorderd stadium en viel niet meer te genezen. Het geld dat nog in kas was bij de stichting is nu aan KiKa en Villa Joep gegeven, zodat andere zieke kinderen en hun ouders ondersteund kunnen worden.

De cheques zijn inmiddels overhandigd door groep 5 van basisschool Op Weg, de oude klas van Thijn.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.