Donatie Stichting Hart voor Emma

16-11-2016

Hartverwarmende donatie van Stichting Hart voor Emma
Emma is een vrolijk ondernemend meisje dat de hele dag lacht naar alles en iedereen. Samen met haar moeder Greetje, vader Henk en broer Lars woont ze in Sint Jacobiparochie. 
In april 2013 kan Emma (toen 2,5 jaar oud) opeens niet meer goed lopen. Dezelfde dag gaan haar ouders met haar naar de huisarts. Ze worden doorverwezen naar het ziekenhuis in Harlingen en komen daarna in het UMCG in Groningen terecht waar neuroblastoom stadium III geconstateerd wordt. In eerste instantie wordt een medium risk protocol gevolgd, maar dit blijkt niet afdoende te zijn. Vandaar dat er overgestapt wordt op een high risk protocol. Omdat Emma stadium III heeft komt zij niet in aanmerking voor de immunotherapie in Amerika. Wel kan ze naar Greifswald.
De stichting ‘Hart voor Emma’ wordt in het leven geroepen en met man en macht wordt het benodigde geld ingezameld. 
Omdat Emma in juli 2014 schoon is wordt in overleg besloten dat Greifswald geen toegevoegde waarde heeft. Helaas wordt begin 2015 bekend dat de neuroblastoom voor de 3de keer terug is. Nieuwe chemokuren en bestraling helpen niet meer en op 17 maart 2016 overlijdt Emma. 
Omdat de stichting wordt opgeheven komt er een grote donatie van Eur 72.384,00 naar Villa Joep. Wij zijn stil….. en ontzettend dankbaar 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.