Nalatenschap Valerie Versloot

06-11-2012

Tijdens de Villa Joep Familiedag op 29 september jl. hebben Marjolein en Edwin Versloot-van Leeuwen ons volkomen onverwacht een prachtige cheque overhandigd. Op de cheque stond het gigantische bedrag van 37.144,00 euro. Dit geld was eigenlijk bedoeld om hun prinsesje Valerie naar Philadelphia in de Verenigde Staten te kunnen brengen voor een nabehandelling met immunotherapie. Helaas overleed Valerie toch onverwachts op 15 juli 2011.

Uit naam van Valerie willen Marjolein en Edwin het geld dat door heel veel mensen bijeen is gebracht graag besteden aan onderzoek naar de bestrijding van neuroblastoom. Zodat andere kinderen in de toekomst wél mogen genezen. Wij willen Marjolein en Edwin en ook alle sponsoren van deze prachtige gift ontzettend hartelijk bedanken dat zij het ons mogelijk maken om de overlevingskansen van deze kinderen te vergroten en daarmee ons gemeenschappelijke doel te bereiken: en dat is neuroblastoom de wereld uit!


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.