Enorme donatie Stichting Tackle Joppe's Kanker

20-04-2012

Joppe
Het is voorjaar 2011 als Joppe uit Barger Oosterveld ziek wordt en neuroblastoom blijkt te hebben. Vol goede moed en strijdlust begint hij aan de behandeling. De behandeling verloopt naar wens en vanuit de Rugby Club Emmen waar papa Bas lid van is ontstaat het idee om Stichting Tackle Joppes Kanker in het leven te roepen. Doel van deze Stichting is ervoor te zorgen dat Joppe en zijn ouders en broertje naar Amerika kunnen voor de vervolgbehandeling die zijn overlevingskansen met 20% zal vergroten.

Inzamelingsactie
Heel Barger Oosterveld omgeving zet zich in om het prachtige bedrag van bijna € 110.000 in te zamelen! Maar dan komt het bericht dat de behandeling in Nederland bij Joppe niet goed zijn werk heeft gedaan en op 17 januari 2012 komt het verdrietige nieuws dat Joppe, lieve zoon van Bas en Miranda en broertje van Stijn is overleden.

Donatie aan Villa Joep van 42.500,00 euro
Samen met het bestuur van de Stichting hebben Bas en Miranda bepaald waar het voor Joppe ingezamelde geld naartoe zal gaan en daarom mag onze ambassadeur Evelien Huising op 13 april jl. een cheque van 42.500,00 euro in ontvangst nemen van Stichting Tackle Joppes Kanker. De ouders van Joppe hebben in overleg met het bestuur van Stichting Tackle Joppes Kanker 6 prachtige goede doelen uitgekozen.

"Altijd blijven lachen", zei Joppe
Het is een bijzondere bijeenkomst, de sfeer is fijn. Bas, Miranda en Stijn zijn aanwezig, opa's en oma en ook leden van de Rugby Club Emmen zijn er. Het voelt allemaal heel dubbel. Eigenlijk was het de bedoeling dat Joppe nu in Amerika zou zijn...
Het geld dat aan Villa Joep geschonken is zal goed besteed worden in herinnering aan Joppe. 'Altijd blijven lachen' zei Joppe vaak. Kanjer Joppe, gewoon Joppe!
Voor het hele verhaal van Joppe, kijk eens op: http://www.tacklejoppeskanker.nl

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.