50.000 La Cubanita

18-12-2017

€ 50.000 van La Cubanita
Na de prachtige actie van vorig jaar december zetten La Cubanita en haar gasten zich ook dit jaar weer in voor Villa Joep.

Hoe kwamen jullie bij Villa Joep terecht?
Marlijn Megens, junior Brand Manager en mede verantwoordelijk voor alles rondom het merk La Cubanita, vertelt: ‘onze directeur Roland is in 2016 via via in contact gekomen met Villa Joep. Geraakt door het verhaal van de stichting en het feit dat alle vrijwilligers zich in hun eigen tijd inzetten om geld op te halen om onderzoek te financieren, hebben wij samen besloten in december 2016 een actie voor Villa Joep te doen. Wij hebben wel vaker acties gedaan om een bioscoopkaartje te ontvangen of iets dergelijks, maar nog nooit voor een goed doel. Wij hadden nooit gedacht dat wij daarmee in 2016 meer dan 2 ton op zouden halen. Het overtrof onze stoutste verwachtingen.”

Waarom nog een keer voor Villa Joep?
“Villa Joep heeft eigenlijk gewoon ons hart gestolen. Ook bij de collega’s en vestigingen leefde het. Bij sommige vestigingen werd dagelijks op het krijtbord geschreven hoe de stand was. Het was gewoon heel succesvol.
Wij wilden nog een keer iets doen. Dan ga je met elkaar overleggen. Doen wij een ander goed doel? Of toch weer Villa Joep? Een iets andere vorm?
Wij waren er snel uit, het moest weer Villa Joep worden. Wij zijn dankbaar en trots op het feit dat wij dit soort dingen samen met onze gasten voor elkaar kunnen krijgen. Het verschil kunnen maken, mensen kunnen inspireren ook wat te doen.

Nog iets bijzonders meegemaakt tijdens de actie?
Er gebeuren allemaal mooie dingen tijdens zo’n actie maar een aan meest bijzondere gebeurtenissen vond ik toch dat een van onze leveranciers, Angora America, ook spontaan besloot een donatie te doen aan Villa Joep. Hartverwarmend toch?!


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.