Partnership met Archie

05-07-2017

Villa Joep kent één gouden regel: 100% naar onderzoek. Alle donaties worden volledig geïnvesteerd in onderzoek. Om de organisatie te kunnen laten draaien, heeft Villa Joep gelukkig ook een aantal sponsoren die actief ondersteunen met hun producten en diensten. Denk aan drukkerijen, opslag van promotiematerialen, de notaris, de accountant en vele anderen. Archie is een van onze laatste professionele partners. Dat vraagt om een introductie. Drie vragen voor Evelyn Zandstra van Archie.

Wat doet Archie?

 “Wij leveren CRM-software aan bedrijven en organisaties voor wie relatiebeheer cruciaal is. Klanten, leveranciers, leden, netwerkpartners, alle relaties staan overzichtelijk bij elkaar. Alle medewerkers maken vanachter hun pc, tablet of smartphone gebruik van die ene database. Geen versnipperde bestanden meer en acties kunnen vanuit het systeem worden gepland en gevolgd. Kortom, relatiebeheer wordt efficiënt en effectief.”

Wat betekent dat voor Villa Joep?

 “Afdelingen als Fondsenwerving, Onderzoek, P&O, Families en Marketingcommunicatie houden niet langer hun relatiebestanden bij in een eigen overzicht. Ze staan nu bij elkaar. Door selecties te maken kunnen groepen contacten in één keer worden benaderd. Informatie is betrouwbaar en altijd beschikbaar. En dat geeft rust.”

Waarom steunt u Villa Joep?

 “Soms komt er een goed doel op ons pad waar we ons graag aan verbinden. Onze bijdrage aan Villa Joep past in onze aandacht voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De Archie software helpt Villa Joep vooruit en wij kunnen het belangrijke werk van de stichting actief ondersteunen.”


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.