Ambassadeur Evelyn Struik

29-12-2017

Een paar vragen voor Evelyn Struik, onze nieuwe ambassadeur.

Hoe kwam je bij Villa Joep terecht en wat sprak je aan?
Via een goede vriend werd ik per mail benaderd met de vraag of ik ambassadeur wilde worden van Villa Joep.

En toen?
Na het lezen van de email wist ik het; het verhaal over het ontstaan van (Villa) Joep en de vele andere kinderen met deze vreselijke ziekte raakte mij diep.
De manier waarop de ouders van Joep de stichting hebben weten neer te zetten en zo’n enorme groei hebben weten te realiseren is niet alleen heel bijzonder maar ook inspirerend. Zij zijn erin geslaagd om 100% van alle donaties aan onderzoek te besteden en de stichting is volledig afhankelijk van de vele vrijwilligers.

Was je verrast?
Het heeft mij enorm verbaasd dat een stichting als Villa Joep helemaal afhankelijk is van giften. Ik vind het ongelofelijk en zeer verdrietig dat kinderlevens van giften afhankelijk zijn en dat de overheid zelf geen middelen voor onderzoek ter beschikking stelt. 
Ik weet zelf hoe het voelt je zorgen te maken om de gezondheid van je kind. De machteloosheid en onzekerheid die je voelt en het moeten wachten op uitslagen is verschrikkelijk. Mijn kinderen zijn, net als bij ieder andere ouder, het allerbelangrijkste in mijn leven. Je kind verliezen is het allerergste dat je kan overkomen.

Hoe zie jij jouw ambassadeurschap voor je?
Ik vind het een eer me als ambassadeur te verbinden aan Villa Joep en zal me zo veel als mogelijk inzetten om de activiteiten en boodschap van Villa Joep waar mogelijk onder de aandacht te brengen. Ik hoop van harte dat we tezamen met heel veel Nederlanders deze vreselijke ziekte stapje voor stapje de wereld uit kunnen helpen.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.