Donatie Floor for Life

28-03-2018

Floor van Til; 8 jaar had ze vandaag moeten worden. Ze werd 6.

Op 4 december 2014 kreeg Floor de diagnose neuroblastoom fase 4. Ze onderging de behandelingen in Nederland en mocht daarna voor immunotherapie naar Philadelphia.
Hiervoor werd een crowdfundingactie opgezet. Het benodigde bedrag (en veel meer) was binnen korte tijd door mensen uit Putten, de rest van Nederland en zelfs uit het buitenland bijeengebracht. Zeven maanden verbleef Floor met haar familie in Amerika, maar helaas sloeg de behandeling niet aan en sloeg de neuroblastoom opnieuw hard om zich heen. Helaas was er vanaf dat moment geen behandeling meer mogelijk. Floor overleed op 10 augustus 2016.

De stichting Floor for Life doneert vandaag, op Floors geboortedag, € 75.000,- aan Villa Joep ten behoeve van onderzoek naar neuroblastoom. Zodat hopelijk ooit een medicijn wordt gevonden en er geen kinderen meer zullen overlijden aan deze vreselijke ziekte.


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.