Bijzondere acties

04-06-2018

Villa Joep zamelt geld in voor onderzoek naar neuroblastoom. Geld dat onder andere wordt bijeengebracht door mensen die acties organiseren. Groot en klein, eenmalig en langer lopend. In 2018 is tot nu toe € 350.000 bijeengebracht.  

Sportieve inspanningen voor Villa Joep

Veel mensen namen de afgelopen maanden al deel aan 'Sport for Life' in een aantal clubs van onze partner 'Exclusieve Sportcentra'. Ook de komende maanden zijn velen bereid zich in het sportieve zweet te werken voor Villa Joep.

Wat te denken van de 32 medewerkers van het internationale bedrijf VTTI (actief in opslag van energie). Zij namen op Hemelvaartsdag deel aan het wielerevenement de Gran Fondo Amsterdam 2018 en doen dat met hun team voor Villa Joep. Ze reden ruim € 22.500 bij elkaar. En de ‘baas’ verdubbelde het totaalbedrag!

Of al die lopers die al trainen voor de pittige Dam tot Damloop op 23 september 2018. Met zijn 16 kilometer van Amsterdam naar Zaandam het grootste hardloop evenement van Nederland. Een ‘must do’ voor elke hardloper. Wij hebben nog een aantal startbewijzen beschikbaar. Stuur een mail naar info@villajoep.nl  en doe mee! Nog niet overtuigd, kijk dan naar de indrukwekkende oproep van Eric Boers 

Video oproep Eric Boers

Iets verder in het verschiet (februari 2019) staat er wel een heel bijzondere uitdaging op de kalender voor een groep van maximaal 15 klimmers die afreizen naar Tanzania voor de beklimming van de Kilimanjaro. Georganiseerd door mijnuitdaging.nl en Explore Tanzania zullen zij een poging wagen om de hoogste vrijstaande berg van de wereld te bedwingen. Na zes dagen hopen zij de Uhuru Peak (5.895 m) te bereiken. Wie heeft deze vakantie op zijn Bucket list staan en wil met deze uitdaging geld inzamelen voor Villa Joep?
Op 12 juni is er een informatieavond in Utrecht. Ben je geïnteresseerd meld je dan aan via actie@mijnuitdaging.nl

Nu ook sponsoring online mogelijk

Organiseert u een actie voor Villa Joep dan is het nu nog eenvoudiger geworden om u door anderen te laten sponsoren. Uw supporters kunnen simpel geld storten via deze speciale webpagina https://villajoep.nl/doe-mee-start-een-actie en het wordt meteen duidelijk hoeveel er al is ingezameld. U kunt zelf uw actie aanmaken en dat aan anderen laten weten, bijvoorbeeld via social media. Het is ook mogelijk om rechtstreeks aan Villa Joep te doneren.

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.