Waardevolle familiedag

17-11-2015

Villa Joep kijkt weer terug op een fijne, interessante en waardevolle achtste familiedag op 3 oktober. Net als andere jaren een dag met een lach en een traan.

De middag begon met een gezamenlijke lunch die de mogelijkheid bood uitgebreid bij te praten. Na een welkomwoord van Leontine Heisen en Evelien Huising startte het plenaire programma. Zoals gebruikelijk de afgelopen jaren praatten Max van Noesel (medisch hoofd van het Prinses Máxima Centrum) en Rogier Versteeg (Onderzoekslaboratorium van het AMC) ons bij over de stand van zaken ten aanzien van behandeling en onderzoek. Veel interessante en ook hoopvolle berichten.

Ronde Tafels

Nieuw dit jaar was er de mogelijkheid de tweede helft van de middag deel te nemen aan een aantal zogenaamde Ronde Tafels. De bedoeling hierbij was een onderwerp in een kleinere setting te behandelen. Het was mogelijk in te schrijven voor Ronde Tafels over immunotherapie, recidief (verzorgt door Max van Noesel), nieuwe te verwachten therapieën (door Rogier Versteeg), late effecten (door Heleen van de Pal van de Late Effecten Poli van het AMC), ‘menselijke helpdesk’ (vragen die leven ‘achter de voordeur’ door Maatschappelijk Werk van het Prinses Maxima Centrum) en ‘Alles wat u nog wilt weten over Villa Joep’ door Leontine Heisen en Evelien Huising

Dit jaar werd het kinderprogramma verzorgt door Stichting Patchworkz. De kinderen hebben prachtige kostuums van kranten gemaakt en kwamen deze aan het einde van de middag aan de aanwezigen showen. Graag willen wij al onze sprekers en onze partner en sponsor Van der Valk in Vianen hartelijk danken.

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.