Negende Sport & Spin for Life: bijna 250.000 voor onderzoek

02-10-2015

Afgelopen week is het geweldige eindbedrag van Sport & Spin for Life 2015 bekendgemaakt, maar liefst € 248.575,75! Oud-bokser Arnold Vanderlyde overhandigde tijdens een feestelijke bijeenkomst de cheque van de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES) aan het bestuur van Villa Joep. In totaal heeft Sport & Spin for Life, het grootste fitnessevenement voor het goede doel in Nederland, al bijna 3 miljoen Euro voor de strijd tegen neuroblastoom opgeleverd.

Arnold Vanderlyde was bijzonder onder de indruk van Spin & Sport for Life. “Het is geweldig om te zien dat duizenden sporters door heel Nederland zich inzetten om kinderen met neuroblastoomkanker uitzicht te geven op genezing. De strijd tegen neuroblastoom is een lang en taai gevecht, neuroblastoom laat zich helaas niet makkelijk knock-out slaan. We zijn de VES heel erg dankbaar voor hun tomeloze inzet”, aldus Leontine Heisen, oprichtster van Villa Joep.

Voor het negende jaar was Villa Joep het goede doel van Spin & Sport for Life. Met de opbrengst wordt onderzoek mogelijk gemaakt naar neuroblastoomkanker, een uiterst agressieve vorm van kinderkanker.

Op 15 januari 2016 zal met een Elliptigo-tour de kick-off voor de volgende Sport & Spin for Life plaatsvinden. Het eindpunt van de tour is het AMC in Amsterdam, waar de deelnemers vooraanstaande neuroblastoom-onderzoekers bezoeken.

 

VES

Spin & Sport for Life is een initiatief van de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). De VES is een overkoepelende fitnessorganisatie waarbij de beste 100 sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten.

 


Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.