Op 21 september is het Damloop by night. Duizenden hardlopers trekken samen met jou over het parcours van 5 Engelse mijlen, oftewel 8 kilometer recht door Zaandam. De straten zijn verlicht en het publiek staat rijen dik om je aan te moedigen. De muziek en jouw wilskracht doen de rest!

jose-donatz-fotografie-1130.jpg     jose-donatz-fotografie-1289.jpg

De volgende dag (22 september) staat de volledige 16 kilometer lange Dam tot Damloop op het programma van de lopers die net even verder willen, van Amsterdam naar Zaandam. Doe mee en ervaar de ongeëvenaarde sfeer van deze unieke loop dwars door de IJtunnel.Ben je een loper en wil je Villa Joep steunen, ga dan één van deze uitdagingen aan en laat je sponsoren voor Villa Joep!
Reserveer een startbewijs via info@villajoep.nl. In ruil voor het startbewijs vragen wij een sponsorbijdrage van minimaal € 150 per persoon voor het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Bekijk de interviews die Villa Joep ambassadeur Ruben Nicolai maakte met vrijwilligers en onderzoekers voordat zij van start gingen voor de Damloop by night.  

Foto: José Donatz Fotografie


Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.