Bedwing de Mont Ventoux en steun KWF en Villa Joep

Op donderdag 5 en vrijdag 6 september 2019 vormt de Mont Ventoux voor de 13e keer de ultieme uitdaging voor (hard)lopers en fietsers die geld inzamelen voor onderzoeksprojecten van KWF en verschillende lokale goede doelen. Villa Joep is dit jaar één van die lokale doelen. Laat jouw topprestatie sponsoren en zamel geld in voor Villa Joep.

Schrijf je direct in op de site van Groot Verzet Tegen Kanker

vrijdag-lambert-timmerman-263.jpegposter-nl-2019.jpgdonderdag-lambert-timmerman-68.jpeg

De beklimming van de Mont Ventoux staat symbool voor de strijd tegen kanker. Een strijd die we alleen gezamenlijk kunnen voeren. Zoals de deelnemers samen de uitdaging aangaan en ook de vrijwilligers en organisatie zich verbinden aan het grote doel. KWF Kankerbestrijding toont zich daarnaast betrokken bij de vele lokale initiatieven gerelateerd aan de ziekte en steunt zogenaamde lokale initiatieven, die juist voor hun directe omgeving een waardevolle bijdrage leveren. Villa Joep is dit jaar één van de vele ‘lokale’ doelen.

Van het sponsorgeld dat jij binnenhaalt gaat 40% naar Villa Joep en 60% naar twee onderzoeksprojecten van KWF (leukemie bij kinderen en alvleesklierkanker).

 


Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.