Kom in actie

Het doel van Villa Joep is helder: geld inzamelen om onderzoek naar Neuroblastoom te stimuleren en daarmee de kans op genezing te vergroten.

Uiteindelijk moet de ziekte de wereld uit! Daarvoor is geld nodig, veel geld. Gelukkig zetten al veel mensen zich daar geheel belangeloos voor in. Scholen en bedrijven, particulieren jong en oud, organisaties groot en klein. Ze nemen initiatief of doen mee. De meer dan 100 acties en evenementen per jaar leveren zo'n € 1 miljoen op! Daar zijn wij ongelofelijk dankbaar voor. Villa Joep krijgt daarmee meer bekendheid en nog belangrijker: het levert geld op dat voor 100% naar onderzoek gaat en doorbraken dichterbij brengt.

kominactie-banner3.jpg

Acties zijn er in vele soorten en maten

Sta je bijvoorbeeld op de plaatselijke braderie en verkoop je zelfgemaakte kaarsen of oliebollen voor Villa Joep, prachtig. Laat het ons weten via info@villajoep.nl. Wij kijken dan hoe we jouw actie kunnen ondersteunen met bijvoorbeeld aandacht via onze sociale media of wij voorzien je van promotiemateriaal.

Wil je het anderen makkelijker maken om je te sponsoren, maak dan je eigen actiepagina op ons speciale sponsorplatform. Handig als je een team inschrijft voor de jaarlijkse sponsorloop, een fietstocht door de duinen organiseert of een bergtop beklimt ten bate van Villa Joep. Zo kunnen vrienden, familie en collega's je simpel en snel sponsoren en kun jij je focussen op je eigen voorbereiding. Start met je eigen actiepagina.


Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.