Koop de Villa Joep-olifant

Joeps lievelingsdier was een olifant. Olifanten zijn sociaal en zullen een lid van de groep altijd proberen te beschermen.

De ouderolifant beschermt de babyolifant met haar slurf. De hele olifantenfamilie helpt haar bij de zorg. De regenboog staat voor hoop, verbinding en bescherming. Villa Joep verbindt alle partijen die zich inzetten voor de genezing van kinderen met neuroblastoom.

Deze olifant met baby, mascotte van onze stichting, is als super zachte knuffel te koop. Gemaakt door Happy Horse, het merk dat al meer dan veertig jaar knuffels bedenkt en maakt. Alleen te koop via Villa Joep of bij één van de meer dan 30 verkooppunten. Van elke verkochte Villa Joep-olifant gaat de opbrengst, na aftrek van kosten, naar onderzoek.

De olifanten zijn per doos van 12 stuks te koop (à €119,35). U kunt ze verkopen voor Villa Joep of in uw eigen omgeving uitdelen. De olifantjes zijn bijzonder geschikt als kraam-, bedrijfs- of kerstcadeau. Voor meer informatie en/of bestellen, stuur een e-mail naar: olifant@villajoep.nl.

olifantje-3.jpg olifantje-1.jpg olifantje-2.jpg

Verkoop- en afhaalpunten

Wilt u één of een paar olifanten kopen, dan kunt u terecht bij de meer dan 30 verkooppunten. Er is er altijd wel eentje bij u in de buurt.
Wilt u een olifantje afhalen en/of meer informatie? Stuur een e-mail naar het verkooppunt van uw keuze. U rekent af tegen contante betaling.

Klik hier voor onze verkooppunten


Op de hoogte blijven?

4x per jaar verschijnt de Villa Joep nieuwsbrief boordevol onderzoeksinformatie, achtergronden en nieuws over acties van onze stichting!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.