Taartenactie 2021

Op donderdag 4 februari is het Wereld Kanker Dag. Een dag waarop we aandacht hebben voor de impact van kanker. Juist nu, in deze tijd. Op maandag 15 februari is het Wereld Kinderkanker Dag. Een dag waarop we extra stilstaan bij kinderen met kanker, wereldwijd. 

Ondanks dat de overlevingskans voor kinderen met kanker in het algemeen de afgelopen decennia enorm is toegenomen – momenteel ruim 75% – blijft de genezingskans van kinderen met neuroblastoom kinderkanker schrikbarend laag: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt.

 

Help mee om óók de overlevingskansen van kinderen met neuroblastoom te verhogen!

 

Sámen kunnen we er voor zorgen dat patiëntjes, hun vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en allen die hen lief zijn hoopvol kunnen zijn over hun toekomst. Doe mee met de Villa Joep Taarten-maand en help zo mee om onderzoeksdoorbraken te blijven realiseren!

 

Bak een Villa Joep Taart!

Bak een Villa Joep taart, verkoop deze en doneer (na aftrek van kosten) het bedrag aan Villa Joep. Daarbij doen we de belofte dat iedere euro die wij ontvangen besteed wordt aan het onderzoek naar neuroblastoom. 

Enthousiaste bakkers die zich al hebben aangemeld voor deze actie, hebben deze geweldige creaties gemaakt. Natuurlijk kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan. We zijn benieuwd! 

 

Villa Joep Taarten

 

Laat ons weten dat je meedoet

Met iedere actie die wordt opgestart om het onderzoek naar neuroblastoom te ondersteunen zijn we ontzettend blij. Alleen met deze steun kunnen we immers ons doel bereiken: alle kinderen met neuroblastoom genezen.

Doe je mee met de Villa Joep Taartenmaand? Stuur ons een e-mail.

 

Deze bakkers doen ook mee:

Bakker Joppen Breda Suukeruusje yara-logo-met-website.jpg
Bakkerij Van Gils Eddie's Taartenservice  

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze actie? Neem dan contact op met onze vrijwilliger Erica Geerts.