Februari = Villa Joep-Taartenmaand

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Een dag waarop we aandacht hebben voor de impact van kanker. Juist nu, in deze tijd. Op 15 februari is het Wereldkinderkankerdag. Een dag waarop we extra stilstaan bij kinderen met kanker.

Ondanks dat de overlevingskans voor kinderen met kanker in het algemeen de afgelopen decennia enorm is toegenomen – momenteel ruim 75% – blijft de genezingskans van kinderen met neuroblastoom kinderkanker schrikbarend laag: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt.

 

Help mee om óók de overlevingskansen van kinderen met neuroblastoom te verhogen!

 

Sámen kunnen we er voor zorgen dat patiëntjes, hun vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en allen die hen lief zijn hoopvol kunnen zijn over hun toekomst. Doe mee met de Villa Joep-Taartenmaand en help zo mee om onderzoeksdoorbraken te blijven realiseren!

 

Hoe kun je meedoen? 

Bak één (of meerdere) Villa Joep-taart(en), verkoop deze en doneer (na aftrek van kosten) het bedrag aan Villa Joep. Natuurlijk kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan en kun je ook cupcakes, macarons of iets anders lekkers bakken.

 

Laat ons weten dat je meedoet!

Wij vinden het ontzettend leuk om te weten dat je meedoet met de Villa Joep-Taartenmaand. Ook vinden we het fijn om na afloop van deze actie te kunnen vermelden hoeveel geld er opgehaald is met deze actie voor het onderzoek naar neuroblastoom. Meld je actie daarom aan:

 

Actie aanmelden

 

Je kunt de hele maand februari meedoen met deze actie! Deel foto's van je Villa Joep-baksels via social media en vergeet vooral niet om Villa Joep te taggen.  

Wil je ons logo gebruiken voor jouw creatie? Download deze hier.


Iedere euro naar onderzoek

Met iedere actie die wordt opgestart zijn we ontzettend blij. Wij doen de belofte dat iedere euro die wij ontvangen besteed wordt aan onderzoek naar neuroblastoom. Alleen met deze steun kunnen we ons doel bereiken: alle kinderen met neuroblastoom genezen.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze actie? Neem gerust contact op met onze vrijwilliger Erica Geerts.