Judith Bergman

Actief sinds december 2020
Functie Fondsenwerving

Waarom heb je ervoor gekozen je in te zetten voor Villa Joep?

De reden dat ik graag bij Villa Joep wilde starten is natuurlijk… omdat ik me heel graag samen met zo’n bevlogen team wilde inzetten om meer onderzoek mogelijk te maken naar neuroblastoom. Maar wat er nog meer achter zit, is ook mijn liefde voor het persoonlijke karakter van de stichting waarmee voor kinderen met neuroblastoom zo’n enorm groots verschil kan worden gemaakt. Het doel is om neuroblastoom kinderkanker de wereld uit te krijgen. Daar kan ik alleen maar achter staan en wil ik graag ook mijn steentje aan bijdragen waar ik dat kan.

 

Hoe ben je in aanraking gekomen met Villa Joep?

Via allerlei wegen was ik al vaker in aanraking gekomen met Villa Joep. Daarbij heb ik bijzondere mensen leren kennen die me wisten te activeren om zelf in actie te komen. Binnen deze rol hoop ik datgene dat zij hebben aangewakkerd, ook vorm te kunnen geven vanuit mijn werkervaring binnen goede doelen land als communicatiespecialist, een vak waar fondsenwerving natuurlijk onlosmakelijk mee is verbonden op vele manieren, waar ik overigens nog eindeloos over kan doorpraten… ;-)

 

Waar ben je trots op binnen je activiteiten voor Villa Joep?

Dat gaan we allemaal nog meemaken, dat is het mooie van ergens nieuw starten. Er zijn nog zoveel mooie ideeën en kansen die we samen willen waarmaken. Daar hebben we hulp bij nodig, want we zijn een vrijwilligersorganisatie en we kunnen dus écht hulp uit alle hoeken gebruiken. Mensen die vanuit hun bedrijf willen meedenken en iets willen betekenen voor Villa Joep bijvoorbeeld, maar ook particulieren die in actie willen omen. Iemand die maar ook iets wil doen om bij te dragen aan deze missie: zó welkom.

 

Terug naar alle vrijwilligers