Zandvoort Circuit Run

 

Gaan jullie de uitdaging aan door op zondag 26 maart 2023 mee te doen aan de populaire Zandvoort Circuit Run? Eén keer per jaar maken de raceauto’s plaats voor duizenden lopers: Als hardloper wil je deze unieke race minstens één keer in je leven gelopen hebben. De Zandvoort Circuit Run staat bekend om het meest afwisselende parcours van Nederland. Voor de 14e editie van dit evenement is Villa Joep gekozen als het officiële goede doel! 

 

Start en finish op het Formule 1 Circuit

Alle lopers starten vanuit de pitstraat een gehele ronde over het circuit. Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden: 16,1 (10 Engelse Mijl), 12 en 4 kilometer. Ervaar de hoogteverschillen, race langs de curbstones en door de kombochten. De 10 Engelse Mijl en de 12 km verlaten het circuit via de Driving Experience en lopen richting het strand. Vervolgens worden zij feestelijk ontvangen in het centrum van Zandvoort. De finish van alle afstanden is voor de eretribune op Circuit Zandvoort.

lddk-20220327-0025.jpeg

Sportief evenement voor het hele gezin

Kinderen kunnen ook meedoen aan deze unieke ervaring. Tijdens de Kids Circuit Run kunnen zij kiezen uit twee afstanden: 900 meter (4 t/m 9 jaar) of 2,6 km (10 t/m 12 jaar). Voorafgaand aan de start van de Kids Circuit Run is er een warming-up en na de finish krijgen ze een mooie medaille. Onderweg staan raceauto’s en is er muziek.


Rotaryclub Zandvoort

Uniek aan deze race is de inzameling voor goede doelen in samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort. Donaties komen tot stand door een vrijwillige bijdrage tijdens de inschrijving en de inkomsten van de speciale Rotaryteams. Enkele weken na afloop van de Zandvoort Circuit Run zal de Rotaryclub Zandvoort de opbrengst bekend maken. We zijn heel trots en dankbaar dat Villa Joep het goede doel is van de komende Zandvoort Circuit Run!


Iedere euro naar onderzoek neuroblastoom

Welk parcours je ook kiest, loop mee en laat je sponsoren voor Villa Joep. Met de opbrengsten van de Zandvoort Circuit Run én jouw sponsoractie kunnen we wetenschappelijk onderzoek financieren naar de behandeling van neuroblastoom. Villa Joep heeft als doel dat alle kinderen genezen van neuroblastoom. We doen hierbij de belofte dat iedere ontvangen euro volledig wordt besteed dit onderzoek.


Inschrijven en aanmelden

➊ Schrijf je hier in voor de Zandvoort Circuit Run  
➋ Maak hier je eigen sponsorpagina aan

lddk-20220327-0035.jpeg