Zandvoort Circuit Run

Op zondag 24 maart 2024 maken de raceauto’s op het Circuit van Zandvoort plaats voor duizenden lopers. De Zandvoort Circuit Run staat bekend om het meest afwisselende parcours van Nederland en kan door het hele gezin/jong en oud gelopen worden. Voor deze 15e editie is Villa Joep opnieuw gekozen als het officiële goede doel!

 

Lopen jullie mee met de Zandvoort Circuit Run voor Villa Joep?

Alle lopers starten vanuit de pitstraat en voor iedereen is er wel een uitdagende afstand te rennen over het circuit. Je kunt kiezen voor de volgende afstanden: 

  • 16,1 kilometer (10 Engelse Mijl) over het circuit, strand, door het dorp. 
  • 12  kilometer 
  • 4 kilometer  

 

Kinderen kunnen ook meedoen aan deze unieke ervaring. Buiten het hardlopen om worden er allerlei toffe activiteiten georganiseerd op het terrein. De Kids Circuit Run start in de ochtend en zij kunnen zich inschrijven voor de: 

  • 2,6 km (10 t/m 12 jaar).  
  • 900 meter (4 t/m 9 jaar)  

 

Welke afstand je ook kiest, loop mee en laat je sponsoren voor Villa Joep. Met de opbrengsten van de Zandvoort Circuit Run én jouw sponsoractie kunnen we wetenschappelijk onderzoek financieren naar de behandeling van neuroblastoom. Villa Joep heeft als doel dat álle kinderen van deze kinderkanker moeten genezen. We doen de belofte dat iedere ontvangen euro volledig wordt besteed aan dit onderzoek.  

 

Inschrijven en aanmelden 

STAP 1: Schrijf je hier in voor de Zandvoort Circuit Run. Je kiest je afstand, ontvangt je startnummer en meer praktische informatie van Le Champion, die de run organiseert.  

STAP 2: Maak hier een eigen sponsorpagina aan. Zo weten wij dat je meeloopt voor het Villa Joep team en reserveren we een speciaal hardloopshirt voor je.