Contact

Heb je vragen of tips? Vul het formulier in of stuur een mail naar info@villajoep.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Familie support
Heeft jouw kind de diagnose neuroblastoom gekregen? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via families@villajoep.nl

 

Telefoon
+31 70 750 74 88

 

Postadres
Stichting Villa Joep
p/a Beijerscheweg 26
2821 NG STOLWIJK

 

Donateurschap
Wil je vaste donateur worden? Wil je je donateurschap opzeggen of een wijziging doorgeven? Ook dan kun je het formulier invullen of mailen naar info@villajoep.nl.

 

Overig

IBAN NL78 RABO 0155013866 t.n.v. Stichting Villa Joep, Voorschoten
BIC RABONL2U
Kamer van Koophandel 28102947
BTW-nummer / RSIN 8140.01.865

 

Klachtenprocedure

Eventuele klachten kunnen worden ingediend via email aan klachten@villajoep.nl. Alleen klachten die in begrijpelijke taal met naam en toenaam worden ingediend, worden behandeld. Medewerkers van Villa Joep zullen klachten die zij vernemen per mail onder de aandacht brengen van de klachtenfunctionaris. Ook klachten die binnenkomen via het secretariaat (070) 750 74 88, via info@villajoep.nl of via sociale media worden behandeld.

Onze klachtenfunctionaris is belast met het registreren van klachten en het zeker stellen van adequate afhandeling en feedback. Daarbij heeft het instellen van verbeteracties ter voorkoming van herhaling van klachten de aandacht. De klachtenfunctionaris ziet er op toe dat klachten binnen tien werkdagen worden behandeld. Het bestuur maakt tenminste tweemaal per jaar tijd vrij voor het evalueren van mogelijk binnengekomen klachten en de afhandeling daarvan.