Familie support

Villa Joep is er voor de families van kinderen die met neuroblastoom te maken krijgen of te maken hebben gehad. We staan voor deze gezinnen klaar en helpen met de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden. Veel van onze vrijwilligers hebben zelf met neuroblastoom te maken (gehad). Hun persoonlijke ervaring maakt dat zij ouders écht begrijpen. Zij weten wat je doormaakt, hoe je je voelt en wat je nodig hebt. 

Ben je op zoek naar informatie, wil je je verhaal kwijt, je zorg delen of je vraag stellen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We bieden een luisterend oor en delen als daar behoefte aan is onze kennis. 

 

Besloten Facebook-groep

Villa Joep heeft een besloten Facebook-groep waar ouders van door neuroblastoom getroffen kinderen lid van kunnen worden. Op deze manier kun je in een veilige omgeving met elkaar in contact komen en ervaringen delen. Diverse activiteiten die georganiseerd worden vanuit Villa Joep worden in deze besloten groep aangekondigd. Aanmelden besloten Facebook-groep   >

 

Aanwezigheid Prinses Máxima Centrum

Regelmatig is er een vrijwilliger van Villa Joep aanwezig in het Prinses Maxima Centrum. Op het moment dat onze vrijwilliger aanwezig is, meldt hij of zij zich altijd op de afdeling 'solide tumoren'. De verpleegkundige, maatschappelijk werker of pedagogisch medewerker kan je in contact brengen met onze vrijwilliger. 

 

Contact

Wij staan met liefde voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via families@villajoep.nl of 070 - 750 74 88.