Familiedag

De jaarlijkse Villa Joep Familiedag is een uniek moment om elkaar te ontmoeten. Daarnaast word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond behandeling en onderzoek. 

Tijdens de Villa Joep Familiedag verwelkomen we ouders en verdere familie van kinderen die momenteel in behandeling zijn, kinderen die schoon zijn of hun neuroblastoom hebben overleefd en kinderen die overleden zijn. Bij het samenstellen van het programma proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de verschillende achtergronden. 

 

Villa Joep Familiedag 2020

De Villa Joep Familiedag voor dit jaar is in verband met corona nog niet gepland. Wanneer er een datum bekend is voor de eerstvolgende familiedag, delen we deze uiteraard via de website en onze socials. Wil je een uitnodiging ontvangen? Deel dan je mailadres via families@villajoep.nl

 

Misschien vind je het moeilijk of zie je er tegenop om naar de familiedag te komen? Uit ervaring weten we dat je daarin niet de enige bent. Maar, we weten ook dat families die tóch kwamen er achteraf blij mee waren. Als je twijfelt of de familiedag iets voor jou is, laat het ons weten via families@villajoep.nl. We nemen contact met je op om de vragen te beantwoorden.