Familiedag

De Villa Joep Familiedag is een jaarlijks terugkerend uniek moment om elkaar te ontmoeten en bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen rond behandeling en onderzoek.

 

Familiedag 2024

De eerstvolgende familiedag vindt plaats op zaterdag 12 oktober a.s. Het programma voor deze dag volgt zo snel mogelijk en wordt op deze pagina gepubliceerd. Wil je via e-mail een bericht hierover ontvangen? Laat je gegevens dan achter via info@villajoep.nl onder vermelding van 'Familiedag 2024'.

 

Voor wie?

Tijdens de Villa Joep Familiedag verwelkomen we families van kinderen die momenteel in behandeling zijn, families van kinderen die een recidief hebben, families van kinderen die schoon zijn of hun neuroblastoom hebben overleefd en families van kinderen die overleden zijn. Bij het samenstellen van het programma proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de verschillende achtergronden. 

 

Programma

Het programma van onze Villa Joep Familiedag is dusdanig samengesteld dat er sprekers aan het woord komen die een update geven over de behandeling van neuroblastoom en over het onderzoek dat Villa Joep sponsort. Uiteraard is er ook ruim voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 

 

Contact?

Misschien vind je het moeilijk of zie je er tegenop om naar de familiedag te komen. Dat herkennen we. Uit ervaring weten we dat je daarin niet de enige bent. Maar… we weten ook dat families die tóch kwamen er achteraf blij mee waren. Als je twijfelt of de familiedag iets voor jou is, laat het ons weten via families@villajoep.nl. We nemen dan contact met je op om de vragen te beantwoorden.