Familiedag

De jaarlijkse Villa Joep Familiedag is een uniek moment om elkaar te ontmoeten. Daarnaast word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond behandeling en onderzoek. 

Tijdens de Villa Joep Familiedag verwelkomen we ouders en verdere familie van kinderen die momenteel in behandeling zijn, kinderen die schoon zijn of hun neuroblastoom hebben overleefd en kinderen die overleden zijn. Bij het samenstellen van het programma proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de verschillende achtergronden. 

 

Villa Joep Familiedag 2021

De Villa Joep Familiedag 2021 heeft op zaterdag 29 mei 2021 online plaatsgevonden. Het programma voor de bijeenkomst was als volgt:

Programma Villa Joep familiedag 2021

 

Wil je de online Familiedag terugkijken? Dat kan door een mail te sturen naar families@villajoep.nl. Je ontvangt vervolgens een link naar de opname van de bijeenkomst. 

In het najaar van 2021 organiseren we weer een Villa Joep Familiedag. We hopen dat we elkaar dan fysiek kunnen ontmoeten. Mocht dat niet kunnen, zullen we elkaar weer online ontmoeten. 

 

Villa Joep Familiedag: iets voor jou?

Misschien vind je het moeilijk of zie je er tegenop om een familiedag bij te wonen? Uit ervaring weten we dat je daarin niet de enige bent. Maar, we weten ook dat families die er tóch waren er achteraf geen spijt van hadden. Als je twijfelt of de familiedag iets voor jou is, laat het ons weten via families@villajoep.nl. We nemen contact met je op om de vragen te beantwoorden.