Koop een olifant

Joeps lievelingsdier was een olifant. Olifanten zijn sociaal en zullen een lid van de groep altijd proberen te beschermen. De ouderolifant in ons logo beschermt de babyolifant met de slurf en de hele olifantenfamilie helpt haar bij de zorg. Sinds de oprichting van Villa Joep is deze zorgzame olifant met baby de mascotte van onze stichting. 

 

Villa Joep knuffel

De mascotte van onze stichting is als super zachte knuffel voor € 12,95 te koop. De knuffel is gemaakt door Happy Horse, het merk dat al meer dan vijftig jaar knuffels bedenkt en maakt. Van elke verkochte Villa Joep knuffel gaat de opbrengst, na aftrek van kosten, naar onderzoek.

 

Waar te koop?

Wil je één of meerdere Villa Joep knuffels kopen? Dat kan via één van onze verkooppunten weergegeven op de kaart hieronder. Stuur een e-mail naar het verkooppunt van uw keuze. Ben je in het Prinses Máxima Centrum? Daar zijn onze knuffels te koop in de koffiecorner van Hutten.

 

Verkooppunt worden?

De olifanten zijn per doos van 12 stuks te koop (à €155,40). Je kunt ze verkopen voor Villa Joep. De olifantjes zijn immers bijzonder geschikt als kraam-, bedrijfs- of kerstcadeau. Voor meer informatie en/of bestellen stuur een e-mail naar: knuffel@villajoep.nl.

 

Te koop via webshop

Naast onze verkooppunten is de Villa Joep knuffel ook te koop via de volgende webshops: