Schenken & Nalaten

Help mee de kans op genezing van neuroblastoom kinderkanker te vergroten: doneer aan Villa Joep! Elke euro wordt volledig besteed aan het neuroblastoom-onderzoek. Kies voor de manier van geven die bij jóu past. Word donateur, schenk met een belastingvoordeel en/of neem Villa Joep op in uw testament. Daarbij is het goed te weten dat Villa Joep ANBI gecertificeerd is. 

 

Bereken je voordeel

Met onze handige rekenhulp bereken je welk deel van je donatie wordt terugbetaald door de Belastingdienst.

 

Gebruik de rekenmodule

 

Eenmalig schenken

Voor een eenmalige of 'gewone' schenking gelden een aantal voorwaarden. Lees er meer over op de website van de Belastingdienst. Een eenmalige schenking kan via onze website of door het bedrag over te maken op onze bankrekening NL78RABO0155013866 ten name van Stichting Villa Joep te Voorschoten.

 

Periodieke schenking

Een periodieke schenking is fiscaal aantrekkelijk en je zorgt ervoor dat ook in de toekomst het onderzoek naar neuroblastoom door kan gaan. Ook een periodieke schenking moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De voorwaarden kun je lezen op de website van de Belastingdienst

Een periodieke schenking leg je vast via een formulier die je kunt downloaden via de website va de Belastingdienst: periodieke gift

 

Nalaten

Ook na je overlijden kun je er voor zorgen dat het onderzoek naar neuroblastoom door gaat. Wanneer je overweegt na te laten aan Villa Joep, zijn er verschillende mogelijkheden. Bespreek de mogelijkheden met je notaris.