Herfstwandeling op zondag 18 oktober

08 oktober, 2020

Lekker naar buiten om een frisse neus te halen: goed voor de conditie, goed voor je humeur en, als je meeloopt met de 4-seizoenenwandeling ook nog eens goed voor het goede doel. Op zondag 18 oktober a.s. kun je weer op pad door de polders van Midden-Delfland. Met inachtneming van alle coronamaatregelen uiteraard.

 

Samen met de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en voetbalvereniging Vitesse Delft organiseren we al twee jaar een 4-seizoenenwandeling. Het leuke van deze wandeling is dat elk seizoen een vaste route wordt gelopen zodat de deelnemers zelf kunnen ervaren hoe de polder waar ze doorheen gaan, in de loop van het jaar verandert. Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Een wandelvierdaagse dus eigenlijk, maar dan wel met enige tijd tussenpauze.

 

Wandeldata en inschrijving

De herfstwandeling staat voor zondag 18 oktober a.s. op de agenda. De volgende data zijn ook al bekend:

  • Winter: zondag 17 januari 2021
  • Lente: zondag 18 april 2021
  • Zomer: 18 juli 2021 

 

Je kunt je inschrijven voor één of meerdere wandelingen. Als je alle vier de seizoenen meeloopt, dan krijgt je één wandeling korting en betaal je er dus maar drie in plaats van vier. Het is mogelijk om drie afstanden te lopen (10, 20 en 25 kilometer).

De wandelaars komen sowieso langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland om daar te genieten van een drankje én om de kudde te bezoeken. Starten kan van 8:00 uur tot 12:00 uur vanuit het clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 in Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Voor meer informatie en inschrijving zie www.vockestaert.nl.