BCN Groep doneert kerstgeschenk

22 december, 2020

Iedere jaarwisseling blikt BCN Groep terug op het afgelopen jaar en luiden ze het nieuwe jaar in met champagne en oliebollen. Maar het afgelopen jaar was geen normaal jaar. De coronacrisis heeft óók het team van de BCN Groep laten zien waar het echt om gaat in het leven: gezondheid, familie en verbinding met de mensen die belangrijk voor hen zijn.

 

BCN Groep doneert aan Villa JoepDe ontwikkelingen van het afgelopen jaar zijn voor hen reden om kerst dit jaar anders te vieren en het BCN Groep kerstgeschenk op een andere manier in te vullen; daarom willen ze een donatie doen aan mensen die het geld – zeker in deze tijd – harder nodig hebben dan zijzelf.

Dat voelt voor hen heel vanzelfsprekend: betrokkenheid is één van hun kernwaarden. Daar geloven ze in en het past bij de plek die ze willen innemen binnen de gemeenschappen waarin de BCN Groep actief is. Of het nu om de ontwikkeling van een kindcentrum gaat, de bouw van een buurthuis, of het vastgoedbeheer van een zorginstelling; stuk voor stuk zijn het opdrachtgevers die bouwen aan een betere leefomgeving voor de wereld om hen heen.

Met dat in gedachte doneert BCN Groep hun kerstgeschenk 2020 aan Villa Joep. Wij zijn ontzettend dankbaar met deze prachtige donatie van BCN Groep en trots dat we daarbij de belofte kunnen doen dat iedere ontvangen euro volledig wordt besteed aan het onderzoek naar neuroblastoom.